Koduseinte toestust nautinud Audentese SG/Noortekoondis suutis favoriidikoormat kandnud Saaremaaga sammu pidada vaid avageimis, milles jäädi vastasele alla 20:25 tulemusega. Teises geimis oli Saaremaa ülekaal 25:11 ja kolmandas koguni 25:8, mis tagas külalistele 3:0 (20, 11, 8) võidu, kirjutab volley.ee.

Avageimis nullile jäänud, kuid teises kuus ja kolmandas seitse punkti kogunud Hailie Rivera panustas võitu 13 punkti, millest kaheksa tulid rünnakul (47%) ja viis blokis. Mängu parim oli ka Rivera efektiivsusnäitaja +10. Kadri Aru ja Kaisa Õunpuu lisasid Saaremaale 12 punkti. Triinu Lamp ja Hanna-Liisa Press kogusid võõrustajate ridades 5 punkti. Rünnakul jäi Saaremaa peale protsentidega 49-19 ja pallingu vatuvõtul 43-33, blokis oli võitjate ülekaal kolm (9-6) ja pallingul viis punkti (10-5).

Viiest mängust neli võitnud ja 11 punkti kogunud Saaremaa tõusis turniiritabelis esimeseks, möödudes kolmest mängust maksimaalsed 9 punkti kogunud Tartu Ülikool/Bigbankist. Audentese SG/Noortekoondis on kuue punktiga viiest mängust neljas. 9. novembril sõidavad tartlannad külla turniiritabeli kolmandale naiskonnale TalTech/Tradehouse'ile.