Sarnaselt kahele eelmisele vastasseisule lõppes ka tänavuse hooaja kolmas omavaheline mäng Tartu naiskonna võiduga, kirjutab volley.ee.

Tasavägiseimaks osutus avageim, mille tartlannad kallutasid 24:25 kaotusseisust 27:25 enda kasuks. Teises geimis olid võõrustajad paremad 25:18 ja kolmandas 25:22, võttes nii 3:0 (25, 18, 22) võidu. Külalistele valmistas enim peavalu Kertti Külm, kes tõi esimeses geimis koguni 10 ja kohtumise lõpuks üleplatsimängijana 17 punkti. Seejuures näitas Külm ka mängu parimat kasutegurit +11. Ingris Suvi aitas omasid 14 ja Ingrid Kiisk 13 punktiga. Mari Loorman tõi külalistele 8 ja Maria Säästla 7 punkti.

Kahe Eesti tippklubi duellis sai seekord määravaks rünnak, milles olid selgelt paremad tartlannad. Tartu esindus lahendas rünnakuid 42- ja pealinna naiskond vaid 21-protsendiliselt, samas pallinguid võttis TalTech vastu 52- ja koduvõistkond 50-protsendiliselt. Blokis kogusid võitjad kümme ja pallingul neli punkti, TalTechi arvele märgiti kaheksa bloki- ja seitse pallingupunkti.

Eesti meistrivõistlustel ainsana kaotuseta jätkav tiitlikaitsja Tartu Ülikool/Bigbank kindlustas põhiturniiri võidu, olles võitnud kõik üheksa mängu. Saaremaa ja TalTech/Tradehouse järgnevad kümnest mängust saavutatud seitsme võiduga.