Tartu vormistas võidu 86 minutiga ehk aega läks kümmekond minutit rohkem kui Pärnul neljapäeval kodusaalis, kirjutab volley.ee.

Teises geimis tuli Tartu seejuures välja 15:19 kaotusseisust, misjärel Pärnu murdus. Viimases geimis teenis suvepealinna meeskond vaid 14 punkti, eriti hädas oldi Tartu blokiga. Taaralinna meeskond teenis sulustamisega kuus punkti, kusjuures blokipunkti said kirja nii Kristo Kollo, Taavi Nõmmistu, Kevin Soo, Henri Treial, Robert Viiber kui ka Robert Täht ehk terve põhikuuik! Mängu lõikes oli Tartu blokis parem 13-3. Tartu võidumarssi ei takistanud ka Pärnu meeskonna selge paremus vastuvõtul, kus numbrid olid vastavalt 62 ja 47 protsenti.

Mängu resultatiivseim oli võitjate nurgaründaja Robert Täht 14 punktiga. Ühtlasi lõpetas just tema võimas ründelöök mängu. Kristo Kollo ja Taavi Nõmmistu lisasid kumbki tosin punkti. Pärnu edukaim oli diagonaalründaja Hindrek Pulk 11 punktiga. Rünnakuprotsendilt oli Tartu parem 47-41.

See, kas finaalseeria kolmandas mängus suudavad ka mõlemad meeskonnad geimivõiduni jõuda, selgub juba homme. Kohtumine algab Pärnu spordihallis kell 20.05.