„Tartu mängis väga hästi ja ei lasknudki meil oma mängu üles leida. Planeeriva serviga lõhuti meid selles seerias suhteliselt ribadeks,” nentis kohtumise järel TTÜ juhendaja Janis Sirelpuu, kirjutab volley.ee.

Statistiliselt oli Tartu tänases kohtumises üle kõigis põhielementides. Vastuvõtt oli neil parem 53-46, rünnakuprotsendilt edestati TTÜ-d 51-43. Blokiga teeniti 15 punkti, TTÜ kaheksa vastu ja serviässades oli Tartu paremus 9-2. Kõige ilmekam näide avaldub aga efektiivsusnäitajate võrdluses. Bigbank Tartul oli see +26, TTÜ-l aga miinus kolm. Seejuures leegionär Kirill Krasnevski jäi koguni seitsmega miinusesse. Rünnakul realiseeris ta 14 tõstest vaid kolm. Positiivse poole pealt paistis silma temporündaja Siim Ennemuist, kes jäi üheksaga plussi, lüües 12 tõstest punktiks kaks kolmandikku ja lisades kolm punkti sulustamisega.

„Selge, et ootasime TTÜ-lt suuremat vastupanu. Uskusime, et pärast Schenker liiga final fouri kaotust on nad viha täis ja tahavad kätte maksta. Seda siin seerias näha ei olnud,” lausus Bigbank Tartu peatreener Andrei Ojamets. Vaatamata kindlale seeriavõidule, leidis juhendaja ka kohti, kus juurde panna. „Kaitsemänguga ei saa rahul olla. Aktiivset ja agressiivset võitlust iga palli eest: seal küll oli ilusaid hetki, ent saame kõvasti paremini,” lisas Ojamets.

Tänase mängu parimatena tõid Tartu nurgaründaja Robert Täht ja TTÜ diagonaal Daniel Maciel 15 punkti.

Kolmanda mängu tipphetked:
Tartu kolmas võidumäng täispikkuses: