„Esimese mängu kaks viimast geimi olid normaalsed, aga tänase mängu puhul ei ole midagi kommenteerida. Niimoodi ei tohiks meistriliigas mängivad pallivõlurid nina norgu lasta," lausus kohtumise järel Võru meeskonna peatreener Marko Mett. „Positiivne oli see, et kõik said mängida," lisas ta.

Võitjavõistkonna peatreener Villi Vantsi tõi välja, et võitude aluseks oli Järvamaa võistkonna suutlikkus näidata kindlamat mängu. „Täna oli meilt üle keskmise mäng ja ka kõik liinid toimisid," lisas ta. Statistiliselt tuli tänases mängus kahe meeskonna vahe selgeimalt välja rünnakul, kus Järvamaa realiseeris 62 protsenti üritustest, Võru vaid 40. Seejuures oli kõigi kaheksa Järvamaale punkte toonud palluri rünnakuprotsent vähemalt 50. Võitjate edukaim oli Virko Vantsi tosina punktiga, Võru poolel lõi Mart Naaber maha 11 palli.

Kohtumised kohtadele 5.-7. jätkuvad pühapäeval, mil Võru võõrustab Rakvere Võrkpalliklubi. Kui Lääne-Virumaa meeskond suudab sarnaselt Järvamaale kahel korral Võru alistada, saavad viienda koha selgitamisel otsustavaks Rakvere ja Järvamaa matšid, mis toimuvad 4. ja 5. aprillil. „Eks need mängud ole kindlasti teisest puust ja võrreldes Võru mängudega peame seal omalt poolt veidikene juurde panema," vaatas Vantsi eesootavate mängude suunas.