Tartu Ülikool/Eeden alustas võõrsil peetud mängu TTÜ/Tradehouse'i vastu võimsalt, loovutades avageimis võõrustajatele vaid 18 punkti. Ülejäänud kolmes geimis TTÜ end üllatada ei lubanud, kui Emajõelinna naiskond kogus vastavalt 17, 16 ja 21 punkti. Silmapaistva etteaste teinud Reelika Raap panustas kasuteguri +14 juures võitu 20 punkti. Mari-Liis Graumann ja Renna Koha assisteerisid võrdselt 11 punktiga. Tartlannade mänguvankrit vedanud Elis Vennola lõpetas vastasseisu 20 punktiga. Seejuures kujunes kolmel rünnakul ja ühel servil eksinud Vennola efektiivsuseks +16. Kui blokis jäi punktidega 12-5 peale Tartu naiskond, oli TTÜ selgelt parem rünnakuefektiivsuses (44%-25%). Pallingu vastuvõtul jäi TTÜ alla protsentidega 44-56, kirjutab volley.ee.

Tallinna Ülikool Rahvaliigas mängivale Mectus Tartu/TKSK-le geimi ei loovutanud, saavutades Tartus 3:0 (15, 20, 23) võidu. Raili Kont-Kontson tõi võitjatele üleplatsimängijana 14 punkti. Merlin Hurt lisas 13 ja Sylvia Tammerik 10 silma. Tartlannade poolel jõudis ainsana kahekohalise resultaadini Ann Starkopf, kelle arvele märgiti 13 punkti. Pealinna esindus oli mõnevõrra edukam blokis (5-2) ja serviässade arvestuses (6-2). Pallingu vastuvõtul oli TLÜ ülekaal selge - 65%-38%.

Tallinna Ülikool ja Mectus Tartu/TKSK peavad kahemängulise veerandfinaalseeria korduskohtumise juba homme kell 15.30 Tallinnas. Tartu Ülikool/Eeden ja TTÜ/Tradehouse kohtuvad uuesti 15. novembril Tartus. Nelja parema hulgas on koha juba kindlustanud Kohila Võrkpalliklubi ja Famila/Võru Võrkpalliklubi.

Naiste Eesti karikavõistluste ajakava on nähtav SIIN.