Kell 13.30 tõuseb võrkpallikoondis Tallinnast õhku ja maandub Kopenhaagenise, kust sõidetakse bussiga 200 kilomeetri kaugusel asuvasse Halmstadi. Homme kell 16 peetakse seal korduskohtumine Rootsiga, avamängu võitis Eesti 3:1.

Hea uudis on, et esimeses mängus nii hüppeliigest kui ka rannet vigastanud nurgaründaja Robert Täht on paranenud ja saanud treeningutel täie jõuga kaasa lüüa. „Minu seis on okei,“ rääkis koondislastest esimesena lennujaama jõudnud Täht, kelle sõnul ei saa Rootsi vastu minna lihtsalt kahte geimi võitma. „Kindlasti peame minema võitma mängu. Aga kui kaks geimi on käes, siis saavad arvatavasti võimalused pallurid, kes üldiselt pingil on.“

Kuigi Täht sekkus avamängus väga hästi vahetusest, alustavad tõenäoliselt nurgaründajatest tavapäraselt Keith Pupart ja Martti Juhkami.

Kust annab korduskohtumiseks juurde panna? „Peame vastase servi paremini kätte saama,“ tõdes temporündaja Andri Aganits. „Kuidagi tuleb Marcus Nilssoni servid üle elada, teistega saame seekord vast paremini hakkama. Ja ise suudame ka paremat servi lüüa.“

Ka koondise rumeenlasest peatreener Gheorghe Cretu kinnitas, et kõik on tähtsa mängu eel hästi ja tund aega enne äralendu on ta suurimaks sooviks juua üks tassike head kohvi. Muudatusi koosseisu osas tehtud ei ole, Eestit esindavad sidemängijad Kert ja Andres Toobal, diagonaalründajad Oliver Venno ja Renee Teppan, nurgaründajad Pupart, Juhkami, Täht, temporündajad Aganits, Ardo Kreek ja Henri Treial ning liberod Rait Rikberg ja Madis Pärtel.