Eesti meeskonna peatreeneri Gheorghe Cretu juhendatav Cuprum oli võõrsil peetud mängus Gdanski Lotos Trefli vastu lähedal 3:1 võidule, kui kaotatud avageimi järel võideti kaks järgmist ja ka neljandas hoiti 22:20 seisuni initsiatiivi. Seejärel suutis kodumeeskond raskest seisust välja tulla ja lõpuks 3:2 (16, -18, -17, 22, 13) võiduni jõuda, kirjutab volley.ee. Võõrustajate ridades tegi silmapaistva etteaste Pärnu Võrkpalliklubist ja Selver Tallinnast karjäärile hoo sisse saanud Dmytro Pashytskyy, kes tõi lõpuks Trefli resultatiivseimana 20 (+16) punkti.

Cuprumi teiseks skooritegijaks tõusnud Robert Täht panustas tulemusse 19 punkti, millest 17 (44%) tulid rünnakul, üks blokis ja üks pallingul. Keith Pupart realiseeris 20-st tõstest pooled ning lisas kaks blokipunkti ja kaks pallinguässa. Puparti kasuteguriks kujunes +7 ja Tähel +8. 24 punktiga oli külaliste reultatiivseim diagonaalründaja Lukasz Kaczmarek.

Kahe geimivõiduga tabelisse ühe lisapunkti saavutanud Cuprumi üldsaldo tõusis viieteistkümneni, mis tagab kuuenda koha. Tänane vastane Trefl hoiab 13 punktiga seitsmendat kohta.

Lubini meeskond peab järgmise mängu 19. novembril, kohtudes koduväljakul Ardo Kreegi kunagise koduklubi Varssavi Polütehnikumiga.