Põhiturniiril viienda koha saavutanud Cuprum ja kuuendaks tulnud Radomi Cerrad Czarni otsustasid viienda-kuuenda koha seeria avavaatuses võitja vaid kolme geimiga, kui võõral väljakul mänginud Cuprum saavutas 3:0 (23, 15, 22) paremuse. Rünnakul 53-protsendilist efektiivsust näidanud Keith Pupart lõi 19-st tõstest punktiks 10 ja lisas kaks blokipunkti, olles kaheksa plusspunktiga kogu kohtumise parim. Robert Tähe üheksast punktist seitse tulid rünnakul (44%) ja kaks blokis. Seejuures olid pooled (52-st 27) Radomi mängijate pallingud suunatud Tähe aadressil, kes sai suure koormuse juures ülesandega edukalt hakkama, näidates koduklubi parimat 48-protsendilist täpsust, kirjutab volley.ee.

Täht oli rahul võistkonna rünnaku- ja blokitegevusega, kuid eestlase sõnul jäi varu palingul: "Radomi meeskonna kodusaalis on raske mängida, sest neil on liiga üks väiksemaid halle ja see andis kindlasti koduväljakueelise. Seda eriti pallingul. Meil jäi natuke reservi ka tänasest (eilsest - toim) mängust, sest oma serviga me neid suruda ei suutnud ja lisaks mängisime teise sidemängijaga (põhisidemängija vigastas kergelt hüppeliigest ja treener andis talle puhkust). Võiduvalem oli eelkõige hea blokk ja rünnak. Nüüd on meil küll koduväljakueelis, aga kuna vastasel ei ole enam midagi kaotada, siis peas lõdvemaks lasta ei tohi."

Kahe võiduni peetava 5.-6. koha seeria korduskohtumine on kavas 22. aprillil Lubinis ja vajadusel kolmas vastasseis päev hiljem samuti Cuprumi koduväljakul.

Mängu statistika on nähtav SIIN.