Seeria kolmandas mängus olid Urmas Tali meeskonna resultatiivsemad Andris Õunpuu ja Kevin Saar vastavalt 20 (+12) ja 19 punktiga (+3). Avageimi võitnud ning veel neljandaski 22:20 juhtinud Järvamaa parim oli 16 silmaga (+3) Virko Vantsi, Kristjan Õuekallas lisas 13 (+1) punkti.

Otsustav ehk kolmas veerandfinaalmäng peeti ka Tartus, kus kohalik Bigbank pidi sarnaselt üleeilsele tunnistama TTÜ 3:0 (25:20, 25:18, 25:20) paremust. Mäng kestis vaid poolteist tundi.

TTÜ võidus mängisid taas suurt rolli veerandfinaaliks meeskonna ridadesse naasnud Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Kui Nõlvaku panus oli hea mängu juhtimine ning täpsed tõsted, siis Tiisaar oli rünnakul meeskonna resultatiivseim 13 punktiga (+8). Äramärkimist väärib võitjate poolel ka kahtlemata Taavi Arula, kes tõi 11 punkti, olles seejuures kümnega plussis. Tartlaste tulemuslikumad olid Henri Treial (+7) ja nurgaründaja positsioonile naasnud Stefan Kaibald (+8) - mõlemalt 12 silma.

Poolfinaalis kohtub Rakvere Tallinna Selveri ning TTÜ Pärnu Võrkpalliklubiga. Mõlemas paaris peetakse esimene kohtumine 5. aprillil.