Võidurõõm kindlasti, aga kas sünnimaa koondise kaotus rumeenlases mingeid emotsioone tekitas? „Mitte midagi. See on äri,“ lausus Gheorghe Cretu, kes aastaid tagasi juhendas lühikest aega ise Rumeenia koondist, kuid kuna tema uuendused (loe: mängijatele normaalsete treeningtingimuste nõudmine) polnud alajuhtidele mokkamööda, siis ta lahkus tüliga.

Craiovas mängis Cretu ise viimati 23 aastat tagasi, kui esindas Bukaresti Dinamot. Täna hüüti publiku hulgast talle korduvalt rumeenia keeles ebaviisakusi, kuid kunagine kool on Cretule paksu naha kasvatanud. „See ei sega mind, saan vaid lisaenergiat. Mängisin Rumeenia kõige vihatumas klubis kaheksa aastat ja olen sellise asjaga harjunud,“ sõnas Cretu. Kui täna vaatas mängu ligemale 800 inimest, siis toona oli rahvast 3000 – 4000. Ning Cretu sõnul pidi solvanguid taluma juba sellest hetkest, kui bussist saali liikusid. Seega ei midagi uut päikese all.

Rumeenlane oli rahul meeskondliku tegutsemisega. „Eesti võidab üheskoos. Täna mehed naersid ja nautisid mängu ka siis, kui oli raske hetk. Aga homme on Makedoonia vastu taas raske, õnneks on kõik võimalik,“ usub Cretu.