* 6,7% oli Bigbanki rünnakuprotsent avageimis. Ehk 15 rünnakust saadi täpselt üks punkt. Veider oli ka rünnakujaotus: 15 tõstest sai diagonaalründaja Taavi Nõmmistu 7, meeskonna parim löögikäsi Robert Täht vaid 3, Kristo Kollo 2, Kevin Soo 2 ja Nõmmistu asemel platsile vahetatud Argo Meresaar 1. Ainus rünnakupunkt kanti Nõmmistu arvele. Küsimus Tartu sidemängijale Robert Viberile, kui platsil on selline üsna geniaalne pommitaja nagu Robert Täht, siis miks ta saab kõigest 20% tõstetest?

* -18 oli Bigbanki mängijate kasutegur ehk efektiivsuspunktid. Ehk: nende pallipuuted tõid oluliselt rohkem eksimusi kui kordaminekuid. Miinussaldost pääsesid vaid Nõmmistu (+2) ja Henri Treial (+3). No comments!

* -8 oli nurgaründaja Kristo Kollo isiklik saldo. Ta 16st rünnakust jäi maha 3 (18,8%), 3 korda lendas pall auti ja 2 korda blokki. 5 servist lõi ta üle või võrku koguni 4, lisaks lasi ta endale lüüa 1 serviässa ja tegi 1 tehnilise vea. Bigbanki peatreener Andrei Ojamets, kas Denis Sintov on tõesti nii halvas vormis, et teda ei saanud miinuseid kogunud Kollo asemel pikemalt platsile usaldada?

* 42 punkti teenis tiitlikaitsja ja Schenkeri liiga võitja kolme geimi peale kokku. Tegemist on klubi viletsaima näitajaga sel hooajal. Isegi Itaalia meistriliiga klubi CMC Ravenna vastu koguti kehvemas omavahelises kohtumises 49 silma. 42 punkti?!! Kas sellist nahatäit on üldse keegi Schenkeri nime kandvas liigas tänavu saanud? Tartu Bigbank, usun, et selline alandus nõuab vihast kättemaksu juba järgmises mängus!