Prantsusmaa võrkpalliliit andis märtsi alguses teada, et pärast Pariis Volley meeskonna finantsküsimuste väljaselgitamiseks läbi viidud auditi tulemuste selgumist karistatakse klubi meistrivõistlustelt eemaldamisega.

Auditi tulemusena leiti, et klubi poolt esitletud palgafondi summad ei vastanud tegelikkusele. Palgafond ulatub ligemale 400 000 euroni, mitte ei piirdunud 255 000 euroga, nagu oli deklareerinud klubi. Tegemist on seega maksude maksmisest kõrvale hoidumisega.

Klubi rahaasju uuris riiklik juhtimiskontrolli direktoraat (DNACG) ehk organisatsioon, mille ülesanne on kontrollida Prantsusmaa professionaalsetes liigades mängivate spordiklubide finantsilist ja juriidilist juhtimist.

Kuna Pariisi meeskond vaidlustas karistuse, lükkusid väljalangemismängud edasi. Täna saabus uus (esialgne) otsus: Pariisi Volley ennistatakse meistrivõistlustele ja kohamängud võivad alata!

Veerandfinaalides lähevad vastamisi Tours ja Sete, Chaumont ja Tourcoing (Martti Juhkami), Pariis (Kreek) ja Montpellier (Andri Aganits) ning Ajaccio ja Poitiers.