"Olen alati öelnud, et lihtsat hüppelt servi pole mõtet lüüa, sest seda on kõige kergem vastu võtta," lausus Keel.

Nende sõnade kinnituseks lõi Selveri diagonaalründaja Argo Meresaar kolmandas geimis Selveri 10:0 spurdi jooksul lausa kolm ässa! Kuigi geimide alguses mängiti võrdselt, siis geimide lõpud kuulusid otsustavamalt tegutsenud Selverile, vahendab volley.ee.

Kui nõrk esitus Riia Lase vastu välja arvata, liigutakse Keele sõnul stabiilselt ülesmäge. Põlveoperatsioonil käinud Artjoms Andilevko suure tõenäosusega vahegrupi mängudest osa ei võta.

TTÜ nurgaründaja Andris Õunpuu sõnul ei suudetud enne mängu emotsioone piisavalt kõrgele tõsta ja seega jäädi platsil toppama: "Tundus, et läksime mütsiga lööma."

Ka TTÜ peatreener Aigor Kaibald tõdes, et hooaja algusega võrreldes on olukord muutunud ja meeskond ei pea vaimselt vastu: "Kui hooaja alguses suutsime Selveri vastu 0:2 kaotusseisust pingevabalt välja tulla, siis otsustavates mängudes mängib nõrgem meeskond nii, nagu tugevam laseb. Ühtlasi pole noored harjunud nii pika hooajaga. Järgmisel aastal peame kauem vastu."

Järgmised vahegrupi mängud peetakse laupäeval, kui Pärnu VK võõrustab kell 16 Riia Laset ja Rakvere Grossi Toidukaubad kell 17 Tartu Pere Leiba. Kell 18 võtavad omavahel mõõtu Läti klubid Daugavpilsi Universitate ja Ozolnieki Biolars.