Finaalmängus kohtusid Pärnu ja Rakvere. Esimene geim oli päris ühte auku, Pärnu jäi peale skooriga 25:11. Teises geimis oli mängu selgelt enam, aga Pärnu sai sealgi oma tahtmise 25:20. Kolmas geim kuulus juba Rakverele 25:22 ning kõige tasavägisem neljas geim samuti Rakverele 26:24. Kõik jäi lühikese geimi otsustada ja Rakvere võttis autsaiderina tiitli!

„Pärast teist geimi ütlesin meestele, et peame omad asjad ära tegema. Alates sealtmaalt olime rünnakul mitmekülgsemad ja Siim Põlluäär lõi sellised pallid maha, mis alguses ei õnnestunud. Lisaks ei tohi unustada, et Pärnu mängis esimesed kaks geimi tõesti hästi,” sõnas Rakvere juhendaja Urmas Tali.


Peatreenerina Eesti meistri- ja karikasarja ning Balti liiga peale kokku 22 tiitlit võitnud Pärnu peatreener Avo Keel nentis, et täna saadud kaotus oli üks tema karjääri valusamaid. „Tuleb kiita Rakvere meeskonna vastuvõttu ja kaitsemängu. Lisaks olime ise lõpus rünnakul liiga ühekülgsed,” lausus Keel.

Mängu parimana tõi Credit24 Meistriliiga kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Siim Põlluäär 27 punkti. Kevin Saar ja Tanel Uusküla lisasid 14. Pärnu suurim punktitooja oli Aleksandrs Kudrjašovs (16).

Tartu võitis pronksimängu avageimi 25:22 ja teise 25:23. Kolmandas oli parem aga Selver numbritega 29:27 ja neljandas 25:22. Otsustavas viiendas geimis läks Tartu oma teed ja võttis punktidega 15:10 pronksi. Toms Vanags tõi võitjatele 21 punkti (4), Lincoln Williams kogus Selveri ja ühtlasi kogu mängu parimana 30 silma (+8).