Laupäeval kell 17 võõrustab Pärnu Võrkpalliklubi liiga debütant ASK/Kuldigat (otseülekanne Delfis!) ja Bigbank Tartu kell 18 Danpower/Võru Võrkpalliklubi, kirjutab volley.ee. Lätis kohtuvad Ozolnieki Poliurs ja VK Jelgava Biolars.

Nädalavahetuse oodatuim mäng saab teoks pühapäeval kell 16 Audentese Spordihoones, kus Selver püüab TTÜ-lt võtta revanši Eesti karikavõistluste veerandfinaali valusa kaotuse eest. Mäletatavasti võitis Selver esimese veerandfinaalseeria mängu 3:0, kuid kaotas teise 1:3 ja seejärel 19:25 ka kuldse geimi, millega langeti konkurentsist.

Selveri ja TTÜ vastasseis on otseülekandenda nähtav ka TV6 vahendusel. Võistluspäeva teises Eesti võistkondade omavahelises mängus lähevad kell 15 Jõhvi Spordihoones vastamisi Rakvere Võrkpalliklubi ja Daugavpils Universitate. Lätis mängivad punktide eest RTU/Robežsardze ja Kuldiga.

Selver hoiab 21 punktiga turniiritabeli juhtpositsiooni. Pärnu Võrkpalliklubil ja RTU/Robežsardzel on kahe vähempeetud mänguga kogutud 14 punkti. 14 punkti on koos ka TTÜ-l ja Bigbank Tartul.

Schenker Liiga ajakava on nähtav SIIN ja turniiritabel SIIN