Liigatabelis on Saaremaal nüüd 48 punkti, Tartul teisena 47 punkti, kolmas on 43 punktiga RTU/Robežsardze. Saaremaa jaoks oli tegu põhiturniiri viimase kohtumisega, Tartu klubi lõpetab põhiturniiri järgmisel nädalavahetusel TalTechi vastu ning seejärel saab selgeks ka põhiturniiri lõplik paremusjärjestus.

Täna oli võitjate edukaim 13 punkti (+4) toonud Siim Põlluäär, 12 silma jäi nii Harri Palmari kui Helar Jala arvele, kirjutab volley.ee. Saaremaa vastuvõtt oli 39%, rünnak 45%, blokipunkte saadi 12 (Palmarilt 5 sulustamist) ja servil löödi 8 ässa ning eksiti samuti 8 servil. Bigbanki resultatiivseimaks kerkisid Jan Helenius ja Hindrek Pulk, kes mõlemad tõid 16 punkti (efektiivsus vastavalt +6 ja +2). Bigbanki vastuvõtt oli 40%, rünnak 49%, blokist saadi 12 punkti ja servil löödi 3 ässa ja 22 viga.

Suurt rolli mängisid Saaremaa edus vahetused, hästi sekkusid kolmandas geimis nii sidemängija Lukasz Makowski kui diagonaalründaja Samuel Boehm (tõi 11 punkti). Saaremaa meeskonna diagonaalründaja Siim Põlluäär tunnustas samuti meeskonnakaaslasi: "Viimases geimis oli küll tunne, et läheb käest ära, aga Tartu mäng lagunes täielikult ja õnneks saime selle kätte. Väga hästi tulid kõik vahetusest sisse meil täna."