Suurepärase etteaste teinud ja rünnakul pidurdamatu olnud Teppan kogus viimati toimunud vastasseisus koguni 23 punkti, vahendab volley.ee.

Finaalseeria viiendas vastasseisus koduliiga suurimat konkurenti Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobi võõrustanud Tirol pidi avageimi võitmiseks tõsiselt pingutama, kui 25:25 viigiseisult nopiti siiski kaks järjestikust punkti. Mängu lõpuks särasid tablool kodupubliku lemmiku 3:0 (25, 18, 19) võidunumbrid, millega asuti seeriat taaskord juhtima. Rünnakul harvanähtava 70-protsendilise (33-st 23) efektiivsusega tegutsenud Renee Teppan kogus üleplatsimängijana 23 (+20) punkti. Seejuures ei eksinud Eesti koondislane rünnakul kordagi, vaid pallingul kogunes kolm viga.

Teppani sõnul parandas Tirol võrreldes eelmise vastasseisuga oluliselt pallingu vastuvõttu: "Mäng algas nii, nagu oodata oli, et vastane alustab eelmise mängu võidu pealt enesekindlalt. Esimeses geimis tuli lihtsalt tegeleda kannatamisega, kuna Aich/Dobil õnnestusid kõik elemendid. Nende kahjuks ei olnud ka meil kehv päev. Kahes järgnevas geimis pudenesid nad juba geimi keskpaigas. Selgelt parasnes meie meeskonna pallingu vastuvõtt, mis eelnevas kohtumises oli lubamatult madal, kõigest 30 protsenti. Üsna kiirelt sai selgeks ka see, et rünnak jääb selles mängus puhtalt minu peale ning nurgaründajad annavad oma parima vastuvõtul. Tavaliselt sellise ühemehe-show-ga kaugele ei purjeta, kuid eile ei suutnud Aich/Dob mind lõpuni pidurdada."

"Raskem ülesanne ootab meid ees laupäeval võõrsil, kui on esimene reaalne võimalus seeria ära lõpetada. Tuleb kolmas väga pikk reis lühikese aja jooksul vastase karukoopasse, mis on kindlasti puupüsti vastasmeeskonna fänne täis. Tähtis on see, et viimase võidu järel oli meeste silmis jälle rõõm ning usun, et kõik on valmis minema seeriat lõpetama. Olin mänguks hästi häälestatud. Esimeses geimis hoidsin tegelikult isegi natukene tagasi kerge õlahäda tõttu, kuid õnneks adrenaliin on valu rohi ja see toimis. Ka sidemängijaga mõistsime teineteist keskmisest paremini. Pilvedesse ma aga kindlasti hõljuma ei jää, sest järgmises mängus võõrsil ei ole lihtsat jalutuskäiku oodata," lisas eestlane.

Nelja võiduni peetava finaalseeria kuues vaatus on kavas laupäeval Bleiburgis.