Avageim kuulus Toursile 25:20. Teist valitses Türgi meeskond, juhiti 16:12, kuid lõpp lasti käest ja kaotati 23:25. Otsustavatel hetkedel ei suudetud kuidagi servi sisse lüüa. Kolmandas geimis oli juba pinget vähem, Prantsusmaa meister võitis 25:19.

Isiklikus plaanis tegi Täht siiski väga hea debüüdi. Ta tõi oma tiimi resultatiivseimana 13 punkti (kasutegur +10), rünnakul lõi 20 tõstest 12 maha (60%) ja korra blokki. Tegelikult oleks sidemängija võinud teda isegi rohkem kasutada, Arkas Spori meeskondlik rünnakuprotsent oli 49. Ühe silma teenis Täht ka servijoone taga. Ka servivigu ei kogunenud palju, kümnest pallingust eksis ta vaid kahel.

Üks mees oli siiski individuaalselt edukam nii punktide kui ka kasuteguri osas – Egleskalns. Avo Keele tüüritava Läti koondise ja Toursi diagonaalründaja tõi 20 punkti (+16; 64%) ja oli üleväljamees.

Kuigi Meistrite liiga alles algas, siis Izmiri edasipääsu lootused vähenesid täna juba oluliselt. Teised alagrupikaaslased on ju eeldatavalt veel tugevamad – Perugia ja Moskva Dünamo – ning viie alagrupi peale pääseb edasi vaid grupi võitja ja kolm paremat teise koha meeskonda. Perugia ja Dünamo mängivad õhtul omavahel.

Eile alustas Meistrite liigat võiduga Renee Teppani koduklubi Belchatowi PGE Skra, mis alistas Gdanski 3:1. Teppan sekkus episoodiliselt. Homme läheb võistlustulle Keith Puparti ja Timo Tammemaa koduklubi Maaseiki Greenyard. Kahjuks peab Andri Aganits minema õlaoperatsioonile ja tema hooaeg jääb väga suure tõenäosusega vahele.