Oled rannavõrkpallimaailmas tiirelnud aastaid. Kuivõrd potentsiaalikaks duoks pead Tiisaart ja Nõlvakut?

Kindlasti on tegemist potentsiaalika võistkonnaga. Meestel on saalist olemas tugeval tasemel võistlemiskogemus. Enesekindlusest neil ilmselt puudu ei tule. Seda näitab juba otsus, et keskendutakse kohe ainult rannavollele.

Mis on rannas Mardi ja Kusti tugevused?

Mardi suurimaks trumbiks on kindlasti blokk ja kõrge rünnak. Kustil aga kiirus ja samuti rünnak, mille arsenal on päris korralik.

Rannavõrkpallis on isegi edukate esinemiste korral uuel paaril tippturniiridele pääsemine pikk ja keeruline protsess. Millal võiks paar esimesi häid tulemusi näitama hakata?

Tulemustega on üldiselt nii, et need võivad tulla homme või kolme aasta pärast. Tööd teha on palju ja seda peab tegema isuga ja usuga. Mina loodan, et kutid panevad esimese märgi maha juba tuleval suvel Pärnus toimuval rannavolle üliõpilaste MM-il.

Kas ja millal võtavad nad sinult ja Kollolt Eesti esinumbri tiitli üle?

Esinumbri tiitli võiks nad võtta ka juba tuleval suvel. Aga siin on veel mehi, kellest peab jagu saama: Karl (Jaani) ja Rain (Raud), Maksim (Petrov) ja Aleksei (Povjakel) ja loomulikult Esna Sten! (Muigab.) Nagu vanasõna ütleb, võida kõigepealt Esnat ja siis hakka esinumbri poole vaatama.