Turniiri peakorraldaja Rivo Vesiku sõnul on uus turniir eriline eelkõige oma eksklusiivsuse tõttu. „Turniiril saavad osaleda vaid kutsetega sportlased, mis tähendab, et tase on kõrgem kui tavapärasel turniiril. Kui enamasti osalevad Eestis peetavatel turniiridel eelkõige Läti võistkonnad, siis Škoda Masters turniiri raames loodame siia tuua ka võistkonnad Venemaalt ja Soomest,ˮ sõnas Vesik.

Miks on uut rannavõrkpalliturniiri olemasolevate kõrvale vaja? Vesiku sõnul on Eestist puudu erilise maiguga kutsetega turniir, kus oma taset saavad näidata just rannavõrkpalli kõrgklassi kuuluvad paarid, kes muidu Eestisse ei satu. „On tavaline, et maailmas populariseeritakse spordiala läbi kõrgetasemeliste võistluste ja sarnane eesmärk on ka meil. Nimelt tahame, et rannavõrkpall muutuks Eestis üha populaarsemaks. Eesti on ju mereriik ja rannavõrkpall kuulub mere äärde,ˮ rääkis Vesik ja kinnitas, et eduka läbiviimise korral saab turniirist iga-aastane Tallinna Merepäevade raames toimuv sündmus.

Nagu turniiri peakorraldaja, on ka Tallinna Merepäevade korraldajad uuest üritusest elevil ja loodavad merepäevadel näha palju spordilembelisi külastajaid.

Škoda Masters turniir algab Vanasadamas reedel, 17. juulil, kui avamängud peavad U16 vanuseklassi poisid ja tüdrkud. Sama päeva õhtul kell 18.00 vallutab võrkpalliväljaku aga põnev show-programm, kus vastamisi lähevad noorte võrkpallurite, ajakirjanike, teiste alade sportlaste ning ilusate ja kuulsate võistkonnad. Kes jääb peale? Profimängud saavad avalöögi laupäeval, 18. juulil, medalimängud toimuvad pühapäeval, 19. juulil. Kogu ürtust ilmestab hea muusikaga DJ Tom Lilienthal.

Tänase seisuga on osalejatest kindlad meie enda Rivo Vesik ja Kristo Kollo, kellele hakkavad konkurentsi pakkuma maailma tipptasemel mängijad. Täpne osalejate nimekiri selgub juuli alguses.

Škoda Masters turniir toimub Eesti suurima kogupere sündmuse Tallinna Merepäevad 2015 raames 17.-19. juulini. Rannavõrkpalli platsi leiab Vanasadamast.

Lisainfo turniiril osalevate paaride kohta tuleb jooksvalt turniiri Facebooki lehele.