Meeste turniiri esikohamängus saavutas Venemaa ja Läti ühispaar Oleg Stoyanovski - Ruslans Sorokins 2:0 (13, 13) võidu Soome esinduse Jyrki Nurminen - Pekka Piippo üle.

3.-4. koha mängus olid Karl Jaani ja Rain Raud 2:0 (19, 12) paremad Maksim Petrovist ja Aleksei Povjakelist. Turniiri korraldaja Rivo Vesiku paariliseks oli Kristo Kollo põlvevigastuse tõttu Karli Allik.

Naiste turniiril tulid võitjaks leedulannad Ieva Dumbauskaite ja Monika Povilaityte, kes esikohamängus olid 2:0 (18, 19) üle Soome duost Essi Hasu - Anniina Parkkinen.

Kolmas koht läks Kristel Kiensile ja Anett Hollasele, kes otsustavas kohtumises võitsid 2:1 (-17, 17, 11) Heleene Hollase ja Liisa Soometsa vastu.

„Turniiri sportlik tase oli väga hea. Nägime võitjate esituses kõrgel tasemel rannavõrkpalli, kindlasti tasub meelde jätta Oleg Stoyanovski nimi, ennustan sellele noorele poisile rannaliivadel tõeliselt suurt tulevikku“ ütles võistluste peakorraldaja Rivo Vesik turniiri sportlikku taset ja tulemusi kommenteerides.

„Saime osalejatelt ja pealtvaatajatelt palju positiivset tagasisidet ja see annab meile põhjust loota, et suudame sarnase turniiri koostöös sponsoritega ka järgmisel aastal korraldada,“ lisas Vesik tulevikuplaane kirjeldades.