Finaalseeria esimeses vastasseisus geimivõiduta jäänud Innsbrucki meeskond saavutas kolmandas kohtumises koduliiga suurima konkurendi Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobile üle 3:1 (21, 20, -21, 16) võidu, millega asuti seeriat mängudega kaks-üks juhtima, kirjutab volley.ee. Rünnakul igati head 53-protsendilist efektiivsust näidanud Renee Teppan realiseeris kodupubliku ees 34-st tõstest 18 ja lisas Tiroli edusse ühe pallinguässa. Rohkem punkte ei kogunud ükski mängija.

"Tegime seda, mida tegema pidime ehk läksime pärast koduväljakul peetud mängu seeriat juhtima. Seekord hakkas vastane selgelt paremini vastu kui eelnevas kohtumises. Suuresti sõltub kõik sellest, mismoodi me suudame vastasmeeskonda oma serviga survestada, kuna meie side-out on siiani korralik olnud. Eilse suutsime hästi lahendada ka kehvasid vastuvõtte ja kaitsepalle. Mängus tekkis vaid üks probleem kolmandas geimis, kus lasime vastasel kolm-neli korda järjest servida ega suutnudki seda vahet enam tagasi teha. Ülejäänud kolm geimi oli päris kindlalt meie kontrolli all. Seega on edu võti endiselt oma agressiivne palling ja vihaselt mängu alustamine," komeenteeris võitu Teppan.

Eestlane jäi üldjoontes enda esitusega rahule: "Eile oli tähtis kõiki palle lööma minna, millega ma ka enam-vähem hakkama sain. Mõned üksikud momendid tuleb järgmiseks mänguks üle vaadata ja korrektuurid teha. Blokiga olen eilse mängu järel rahul, kuid serv ei ole endiselt aktsepteeritav (viis eksimust - toim.)."

Nelja võiduni peetava finaalseeria neljas vaatus on kavas laupäeval Bleiburgis.