Eesti koondise diagonaalründaja panustas viimaseks jäänud kohtumises võitu 14 punkti.

Tiitlikaitsja Innsbrucki Hypo Tirolil poolfinaalseerias probleeme ei tekkinud, kui põhiturniiri neljandale meeskonnale Waldvierteli SG Union Raiffeisenile loovutati kolmes mängus vaid üks geim, kirjutab volley.ee. Teppani juhtimisel lõpetati seeria koduväljakul saavutatud 3:0 (22, 16, 20) võiduga. Üleplatsimängijana 14 punkti kogunud eestlane realiseeris 21-st tõstest koguni 13 (62%) ja lisas ühe blokipunkti. Lisaks üldisele punktisummale oli mängu parim ka Teppani kasutegur +10.

Teppan jäi rahule, et võistkond on taaskord leidnud hea mängurütmi: "Meeskond mängis üle pika aja oma võimetele kohaselt. Pärast Meistrite liigast väljalangemist oli tükk tühja maad, kui pidi ootama järgmisi suurema kaalu ja vastupanuga mänge. Sellest tulenevalt kadus platsil vajalik adrenaliin ja pikk treeningtsükkel muutus liialt rutiinseks. Peaksin seda ka peamiseks põhjuseks, miks meie Kesk-Euroopa liiga finaalturniir täielikult ebaõnnestus (finaalis kaotati 1:3 Ljubljana ACH Volleyle - toim). Teisalt leian, et see oli vajalik laks enne otsustavat Austria liiga finaalseeriat."

"Poolfinaal ise oli üpriski ühepoolne nagu eeldada võis. Teisalt oli selgelt näha, et vastane mängis samuti järjest paremat võrkpalli ja õnneks midagi lihtsat meile ei pakutud. See oli hea ettevalmistus algavaks finaalseeriaks. Nüüd on nädalake jäänud, et veel viimaseid asju trennis lihvida ja siis ootab ees juba tuline lahing Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobiga. Eriti hästi mängivad nad oma kodusaalis," kirjeldas Teppan poolfinaalseeriat ja vaatas ette finaali poole.