Lugejate küsimustele vastates ei hoia Lindpere tagasi ning kuulda saab nii Thierry Henry eralennukist, Snoop Dogg'ist kui elu päästmisest Tromsös! Mida kostab ta Florast lahkumise kohta? Mida teeks ta oma karjääris teisiti? Lugemist jätkub ning tänu 12 850 suurusele trükiarvule ei jää keegi tühjade kätega.

Ei juhtu tihti, et Jalkas oleks eksklusiivintervjuu kahekordse MM-finalisti ja kolmekordse Euroopa karika ehk Meistrite liiga eelkäija võitjaga. Seekord on! 1970ndatel Hollandi koondises, Amsterdami Ajaxis ja Barcelonas tegusid teinud poolkaitsja Johan Neeskens meenutas Tallinnas Jalkaga kohtudes totaalse jalgpalli sündi, kaht kaotatud MM-finaali ning palju muud.

Jalka käis Kuopios vaatamas, kuidas astuvad omavahel vastamisi Signy Aarna ning Pille Raadiku koduklubid. Kui Raadiku elust põhjanaabrite juures me alles kirjutasime, siis seekord uurime Aarna tegemisi. Kuidas on ta võõral maal arenenud? Kas kohalik keel on juba suus? Naistejalgpallist jätkub lugemist veelgi, nii Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei kui president Aivar Pohlak räägivad naistevuti minevikust, olevikust ja tulevikust. Milline on arenguplaan?

Tutvume valiksarja lõpu eel lähemalt Šveitsi jalgpalliga ning heidame pilgu Sloveenia vutti. Viimastega tulevad välja nii mõnedki ühised jooned. Mängijaks luubi all on koondise esiväravavaht Mihkel Aksalu, millised on tema tugevad ja nõrgad küljed? Enne veel, kui Sergei Terehhov astus Nõmme Kalju peatreeneri kohalt tagasi, vestles ta Jalkaga. Kuidas hindas ta hooaega kulgu juhendaja olles? Persoonirubriigis kohtume Eesti parima kiiruisutaja Saskia Alusaluga, kes on muuhulgas ka jalgpallis Maarjamaa meistriks tulnud! Oma sümboolse koosseisu pani seekord kokku endine koondise peatreener Tarmo Rüütli.

Lisaks saab Jalkas teada, millised inimesed on Premium liiga säravad noored Rasmus Peetson ja Erik Listmann. Kas nad lehti loevad? Kas nad on pagulaste poolt või vastu? Meenutame ka Pärnus toimunud rannajalgpalli suurturniiri, Gert Oleski koondisekarjääri ning kaardistame Võrumaa vutti. Postritelt leiab seekord Pedro ning Sergei Zenjovi.