Eelmise aasta lõpus loodud MTÜ Rakvere võrkpalliklubi astus sammukese edasi, kui president Raigo Pärs allkirjastas Eesti ja Valgevene MM-valikmängu eel sponsorotiega toetuslepinguid. Planeeritavast 120 000 – 140 000 euro suurusest tuleva hooaja eelarvest on meeskonnal koos ligikaudu pool.

Nüüd on järgmiseks sammuks mängijate leidmine, ent nimesid ei soovinud ei Pärs ega Vassiljev praegu veel nimetada. "Olen klubile esitanud omapoolse nägemuse mängijatest, kes võiksid klubi esindada. Eesmärk on jaanipäevaks 80-90 protsenti võistkonnast komplekteeritud saada," rääkis Vassiljev oma visioonist. "Sportlikest eesmärkidest on samuti raske enne rääkida, kui mängijad on teada. Esimene eesmärk on klubi üles ehitada, et kõik hakkaks toimima ja tegemist ei oleks lühikese perioodi linnukesega, mida aasta edasi, seda lihtsamaks läheb," lisas ta.

Osapooled ei avaldanud, kui pikk leping Vassiljeviga sõlmiti. Küll andis Rakverest pärit juhendaja märku, et ta kavatseb kodulinna klubiga jääda seotuks pikemaks ajaks. "Ma ei ole selle mõttega siia tulnud, et olen ühe aasta ja lendan kohe ära," lausus Vassiljev.