"Kokkuvõttes võib öelda, et tegu pole mingi imevõistkonnaga, kellele me vastu ei peaks saama. Nad tegid targa mängu ja ei rapsinud, meie jäime aga selgelt hätta servi vastuvõtuga. Ka blokis ja rünnakul ei tegutsenud me korrektselt," sõnas Vassiljev.

"Küsisin ka mängijatelt pärast mängu, et kas vastase serv oli siis sedavõrd hea või me lihtsalt ei tulnud ise täna toime oma vastuvõtuga. Vastustena kõlas pigem see teine variant ehk et pigem oli meil endil halb päev."

Selveril õnnestus mängu tagasi tulla kolmandas geimis, mil Karli Alliku vahetas välja hüppeliigese vigastusest taastuv Rauno Tamme. Geim võidetigi 25:21, kuid sellega Selveri rõõmud ka lõppesid.

"Jah, kindlasti Tamme mängu tulek aitas meid. Tänu temale õnnestus meil blokis vastaste diagonaalründaja (Michal Kriško) pidama saada. Ka rünnakul ei teinud ta sugugi paha partii, olgugi, et hüppamine on talle veel veidi harjumatu. Õnneks Rauno jalg peab vastu, valuvaigisteid ta võtma ei pidanud," lisas Vassiljev.

Kahe nädala pärast peetava kordusmängu osas on Vassiljev lootusrikas.

"Suuri üllatusi Karlovarsko ei pakkunud, põhimehed olid meile ju tuttavad. Kodumängus tuleb lihtsalt vastuvõtuga paremini toime tulla ja rünnakul veidi targemaid lahendusi leida."