"Tegu on mängitava vastasega. Üllatasid nad tegelikult ainult sellega, et said servimisega väga hästi hakkama," sõnas Selveri loots. Tema sõnu kinnitavad ka numbrid: Selveril 0 ässa ja 10 serviviga, kreeklastel vastavalt 9 ja 5.

"Aga midagi muud müstilist nad ei teinud - saime kaitses hästi hakkama. Ka rünnak oli meil esimeses ja kolmandas geimis korralik, ainult teisest geimist pole midagi (head) rääkida," lisas loots.

Üheks kaotuse põhjuseks oli kahtlemata ka Selveri mõlema võõrleegionäri minimaalne panus. Lincoln Williams tõi pooleteise geimiga 4 punkti, Federico Marretta taastub alles hüppeliigese vigastusest ja kaasa ei teinud.

"Tundsime neist mõlemast puudust. Williamsi kehva esituse põhjusi peab temalt endalt küsima. Meil puudubki hetkel see mängija, kes otsustavatel hetkedel pallid maha lööks."

Samas jäi Vassiljev rahule Williamsi asemel mängu sekkunud Oliver Orava tegutsemisega. "Kui tema kahte viimast rünnakut mitte arvestada (Orav lõi kahel korral geimpalli blokki), tegi Oliver täna korraliku esituse ja pakkus mitmeid ilusaid liigutusi," kiitis Vassiljev.

Vassiljev usub, et Selveri edasipääsulootused päris kadunud veel pole ning karta ei maksa ka karukoobast, kus kordusmäng peetakse. "Jah, Kreeka on Kreeka, aga ma arvan, et publikust tulvil saalis on kõigil parem mängida," leiab ta.