„Järgmise hooaja kohal on palju küsimärke," lausus Keel võrkpalliportaalile volley.ee. „Võib-olla oleme uuel hooajal ahne noortekamp, kus kolm-neli kogenumat mängijat."

Milline nägi välja Tallinna Selveri kullapidu säästuajal?
Isiklikult jõin pärast mängu Püssirohukeldris kaks õlut ja jõudsin kell kaks öösel koju Paikusele. Nüüd (reede õhtupoolikul) sõidan Saaremaale. Suurem ühine lõpupidu alles tuleb.

Pärnu VK juhendaja Andrei Ojamets ütles pärast pronksmedalite võitmist, et ei taha võrkpalli mõnda aega näha. Kui tühjaks lõppenud klubihooaeg teid pigistas?

Esmaspäeval on mul koondise asjus kokkusaamine Eesti Võrkpalli Liidu peasekretäri Henn Vallimäega ja samal päeval toimub ka Selveri juhatuse koosolek. Koondise tegemised koputavad uksele, kus see Ojametski (koondise abitreener) võrkpallist pääseb.

Teie juhendatav rahvusmeeeskond koguneb 4. mail. Kuidas kavateste kolmenädalase puhkuse sisustada?
Ega seda vaba aega nüüd nii palju ka ole. Kuid sain õnnitlusi Lõuna- ja Lääne-Eesti jahimeestelt ning üheskoos vaatame koprad üle.

Selle aasta numbri sees peetud mängud ei tekitanud kahtlust, milline meeskond on Eesti parim. Miks hooaja algus natukene nihu läks?
Hooaja esimene mäng Pere Leivaga ebaõnnestus nagu ka Challenge Cupi avakohtumine Kuldiga Elviga. Selliseid päevi esineb igal meeskonnal. Teine eurovastane Izmiri Arkas oli väga tugev meeskond ja meil ei vedanud loosiga, et nendega nii vara vastamisi läksime. Detsembris peetud Eesti karikafinaal Pere Leivaga oli tasemelt OK. Pärast seda, kui lubasime Ardo Kreegi ja Kristjan Õuekallase Prantsusmaale, hakkas meil aukude lappimisega ühel hetkel kiire. Hooaja lõpus lõi rütmi segamini Meelis Kivisilla kämblavigastus.

Selver on kolm viimast aastat Baltimaade võrkpalli valitsenud. Tegemist on meeldiva rutiiniga, kuid kas verevahetuse tagamiseks ja enda vormis hoidmiseks poleks mõttekas plats puhtaks lüüa ning uue põlvkonna üles kasvatamisele keskenduda?
Pole välistatud, et nii ka läheb. Järgmise hooaja kohal on palju küsimärke. Võib-olla oleme ahne noortekamp, kus kolm-neli kogenumat mängijat. Mäletan, et hooajal 1999/2000 tuli lätlaste Valts Mihelsonsi ja Raimonds Vilde lisandumine Pärnu meeskonna noortele palju kasuks. Selver/Audentese esiliiga võistkonna ridadesse kuulub palju huvitavaid tüüpe.