Päev varem 30-aastaseks saanud Raadik ei teinud samavõrd muljetavaldavat mängu nagu nädalavahetusel meistriliiga avavoorus, kuid oli 11 punktiga (-3) siiski üks meeskonna paremaid.

Keel pääses väljakule vaid teises geimis kolmeks pallivahetuseks, ent suutis selle ajaga mängu pöörde tuua. Olgugi, et ühtegi serviässa Eesti sidemängija ei löönud, teenis meeskond tema pallingutel kolm punkti järjest ning pööras 22:23 kaotusseisu 25:23 geimivõiduks.

"Üldiselt olen siiani kõigega rahul, kuigi muidugi loodaks rohkem mänguaega saada," sõnas Keel, kes kuulus meistriliiga avavoorus algkoosseisu, kuid vahetati hiljem pingile. "Võistkond on seni mõlemad mängud võitnud ja seetõttu on veel vara millegi üle nuriseda. Pealegi on teine sidemängija väga hea tasemega."

Raadiku kohta ütles Keel aga nii: "Esimeses mängus oli ta väga hea, eile jäi aga kindlasti parandamisruumi. Tegime päev varem tugeva jõusaalitrenni, mistõttu oli kogu võistkond võidust hoolimata veidi liimist lahti."

Karikasarja veerandfinaalis kohtub Sampo Kuopio Leka Volleyga, keda meistrliiga avavoorus suudeti 3:1 võita.

Täna on Eesti võrkpalluritest välismaal võistlustules Ardo Kreek, kelle koduklubi Pariisi Volley kohtub võõrsil Nice'iga.