Laser Standard klassis hoidis Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) võistluse avapäeval konkurente kindlalt oma selja taga. Tema järel on teisel positsioonil Georg Haud (ROPK) ja kolmas Tavo Annus (ROPK).

Laser Radialil läks kahe sõiduvõiduga juhtima Anna Pohlak (TJK), järgnemas Läti purjetajad Eriks Karlis Zvilna ja Estere Kumpina.

49er klassis oli päeva kokkuvõttes teistest üle Roihude paatkond (TJK), kus roolimehe Juuso kõrval oli täna vend Henrit asendamas soodimees Paul Bogdanov (TJK). Teisel real on 49erFX purjekaga sõitvad Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (ROPK/TJK) ning Kristo Õunap ja Lenart Kivistik (TJK) on kolmandad.

Märten Mikk ja Randal Annus (TJK) olid täna kõige tublimad 29er klassis, kus nende kannul on teisel kohal vennad Kaarel ja Mihkel Paal (Kalevi Jahtklubi) ja kolmandad Mari-Ann Raud ja Maris Seersant (TJK).

F18 katamaraanil võitsid täna kõik sõidud ära Andres Laul ja Ain Roosma (Eesti Katamaraanide Liit/KJK). Uku Kuusk ja Aivar Soo (EKL) on platseerunud teiseks ning kolmanda asetuse on võtnud Vitali Vladimirov ja Ivo Remmelg (EKL).

Nooremate, RS Feva klassis sõitvate kahepaadipurjetajate hulgas on liidriteks Thor Kaspar Marvet ja Helen Ausman (KJK), järgnemas Veronika Kuvatova ja Hannah Tuulas (KJK) ning Mia Marin Lilienthal ja Elisa Tamm (ROPK).

RS:X klassis on suurema, 9.5 m2 purjega sõitjatest esikohal Rainer Kasekivi (TPLK), teine Roomet Riho Pung (TPLK) ja kolmas Artur Luure (NYCS). Väiksema, 8.5 m2 purje toel surfajate hulgas juhib Gregor Schneider (TPLK) Serafima Afanasieva (NYCS) ja Betti Vainküla (Surfhouse) ees.

Formula purjelaual moodustavad avapäeva järgselt esikolmiku Tristen Erik Kivi (Saaremaa Surfiklubi), Timo Runge (Team Mahe) ja Aivar Kajakas (TM).

Techno 293 U15 klassis juhib kindlalt Joonas Väär (Noblessneri Jahtklubi) Margaret Kalmi (Tallinna Purjelauakool) ja Uku Roosimölderi (NYCS) ees.

Daniel Schneider (TPLK) on võtnud liidripositsiooni Techno 293 U17 purjelaual, kannul Renar Roolaht (TPLK) ja Raul Mihkel Anton (TPLK).

Klassidele Laser Standard, 49er ja RS:X koosneb võistlusformaat reedest pühapäeva ennelõunani toimuvast fliidisõitude seeriast ning pühapäeva pärastlõunal Pirital ranna lähistel lühirajal purjetatavatest vaatemängulistest finaalidest. Finaalid koosnevad poolfinaalist, kus purjetavad fliidisõitude seeria paremusjärjestuses 4.-10. koha võistlejad, ja finaalist, kus võistlevad fliidisõitude seeria paremusjärjestuse 1.-3. koha omanikud ning poolfinaali võitja. Kuldfinaalis selguvad regati esikolmik ja 4. koht. Ülejäänud klassidele koosneb Tallinna Nädala regati võistlusformaat ainult fliidisõitudest.

Laupäeval on fliidisõidud planeeritud algusega kell 12 ning pühapäeval fliidisõidud algusega kell 11 ja finaalsõidud algusega kell 14.