Mõneti üllatuslikult võitis mängu tulemusega 3:2 Sete. Avageimi kaotanud Ardo Kreegi meeskond Pariis haaras kahe järjestikuse geimivõiduga initsiatiivi, kuid Sete tuli mängu tagasi. Otsustav geim kuulus Keith Puparti meeskonnale minimaalse eduga 17:15, vahendab volley.ee.

Kreek oli platsil kogu mängu ja tõi enda kohta tagasihoidlikult 7 punkti, kasuteguriks kesine -1. Pupart tegi kaasa kolmes esimeses geimis, kui tõi +7 kasuteguri juures 9 punkti.

Kreek vaatas enda mängule tagasi väga kriitiliselt ja ütles, et täna polnud tema päev: "Mulle ei meeldi viriseda ja hädaldada, aga olin haige kaks päeva trenni ei teinud." Ka kogu meeskond tundus Kreegile väsinuna. "Palju jõudu ja emotsioone jätsime meistrite liiga võidumängu türklaste vastu," täpsustas ta.

Pariis säilitas kaotusest hoolimata turniiritabelis 27 puntkiga 2. koha, Sete tõusis 23 punktiga kolmandaks. Liider on 30 punktiga Cannes, kes viimases voorus sai oma esimese kaotuse, jäädes 0:3 alla Chaumont'le.

Eestlannade Polina Bratuhhina-Pitou, Natalja Bratuhhina ja Eliisa Peiti klubi Terville Florange võttis üheksandas voorus vastu seitsmenda kaotuse, kui 0:3 jäädi alla Nantes' naiskonnale. Polina Bratuhhina oli 15 punktiga resultatiivseim, õde Natalja ja Eliisa Peit tõid 1 silma. Eelmises voorus jäi Terville kindlalt 0:3 alla prantsuse tippklubile RC Cannes, selles mängus kogus Polina 9 ja õde Natalja 6 punkti. Viis punkti kogunud Terville hoiab 12 naiskonna hulgas kümnendat kohta.