Puparti tiim Sete oli võõrsil kindlalt 3:0 üle Narbonne'ist, eestlane oli +12 kasuteguri ja 16 punktiga oma meeskonna parim, teatab volley.ee. Rünnakuid realiseeris Saaremaalt pärit nurgaründaja 62%-liselt ja tõi lisaks kolm punkti blokiga. Sete on ühe vähempeetud mängu juures turniiritabelis seitsmendal kohal, kuid kolmas koht on vaid kahe silma kaugusel.

Kreek sai rünnakul korraliku koormuse (14 tõstet), kui aitas Pariisi Volley 3:1 võiduni Toulouse'i üle. Pariis jääb meistrivõistluste liidrist AS Cannes'ist nüüd maha vaid ühe punktiga.

"No pigem oli see ikka plaanipärane võit, olgugi et eelmise mängu kodusaalis neile kaotasime peale rasket Itaalia reisi," kirjeldas Kreek tulemust. Enda mängu kohta sõnas tempomees järgmist: "Blokis olin natuke lahja ja servil tegin paar viga liiga palju, aga rünnakuga jään enamvähem rahule." Kreek kogus 15 punkti - ründas 79%-liselt, blokeeris kaks vastaste rünnakut ja lõi 2 ässpallingut.

Naiste meistrivõistlustel jäi eestlannade koduklubi Terville Florange võõrsil 1:3 alla Venelles' naiskonnale. Polina Bratuhhina-Pitou ja tema õde Natalja olid naiskonna parimad vastavalt 18 ja 12 punktiga, Eliisa Peit jällegi mänguaega ei saanud. Terville on naiste tabelis 13 vooru järel 11 punktiga 9. kohal.