21-aastane nurgaründaja lõi 40 tõstest maha 23 (53%) ning lisas kontole 7 ässpallingut ja 3 blokki. Kogusummaks seega tema senise karjääri parim tulemus Schenker liigas - 33 punkti.

"Aga see punktirekord ei maksa midagi, kui meeskond kaotab. Arvan, et tegime lõpus rünnakul paar valet otsust - ehk pidanuks Robert (Viiber) otsima Taavi (Nõmmistu) asemel rohkem tol hetkel põlenud Denisi (Sintov),“ mõtiskles 21-aastane nurgaründaja.

Täht oli viiendas geimis lähedal ka mängu ära otsustamisele, suutes meeskonna oma serviseeriaga aidata 13:14 kaotusseisust 15:14 juhtpositsioonile, ent matšpallil saatis ta palli auti. TTÜ päästis otsustavas geimis lõpuks kolm matšpalli ja sai geimivõidu numbritega 19:17.

"Läksin kolmandat servi "panema", aga see ebaõnnestus. Seejärel tegid ka teised mitu serviviga järjest ning kaotasime. Eelmisel aastal oli meil mängude lõppudes sama probleem," nentis Täht.

Kaotusele vaatamata jätkab Tartu Eesti-Läti ühisliiga liidrina, olles kogundu nelja mänguga 10 punkti. Koostöö on sujunud ka kahe kogenematu mehe, sidemängija Robert Viiberi ning diagonaalründaja Taavi Nõmmistuga.

"Kui arvestame, et Robert oli eelmisel aastal Võrus kolmas ning Rakveres teine side, pole just paha algus tema poolt," kiitis Täht endast neli aastat nooremat, ent suisa 14 sentimeetrit pikemat Viiberit.