Olgugi, et Avo Keele meeskond mängu lõpuks võitis, pakkusid statistikas rohkem põnevaid numbreid hoopis tipikad.

Pärnu võrkpalliklubi 3:2 TTÜ (25:23 18:25 25:19 18:25 15:10)

*Üllataval kombel ei olnud mängu resultatiivseim mees diagonaal- ega nurgaründaja (nagu 99% mängudest), vaid hoopis TTÜ temporündaja Siim Ennemuist. Ta lõi 18 tõstest maha küll vaid 9, ent nagu positsiooni ingliskeelne nimetus "middle blocker" (keskblokeerija) ütleb, sai saarlane eriti hästi hakkama oma põhiülesande ehk vastaste rünnakute peatamisega - tasuks 8 blokki. Kuna Ennemuist sai kirja ka ühe ässpallingu, oli tema kogusumma temporündaja kohta haruldaselt kõrge ehk 18. Tema panust oskab kindlasti hinnata meeskonna peatreener Janis Sirelpuu, kes oli mängijana mäletatavasti samuti temporündaja.

*Ennemuisti teemal ka jätkame. Ta oli ainus kõigis geimides mänginud mees (v.a liberod, kes teatavasti servimas ei käi), kes suutis vältida servivigu. Kõik tema 21 pallingut lendasid üle võrgu ja väljaku piiridesse. Arvestades, et meeskonnad eksisid pallingul kahepeale kokku 33 korral ning servivead on olnud hooaja alguses Eesti klubides ka üleüldiselt "populaarsed", pole Ennemuisti saldo just paha.

*Ka Pärnu parimaks meheks oli eile +/- süsteemi põhjal temporündaja - Timo Tammemaa. Päev varem Tallinna Selveri vastu 9 tõstest 0 realiseerinud mees lõi seekord 14 tõstest maha 8 ning lisas kontole 6 blokki ja 1 ässa. Kokku 15 silma.

*Mõlema meeskonna diagonaalründajad olid kahvatud: külmetushaigust põdev Hindrek Pulk tõi Pärnule viie geimiga 16 punkti (37%) ning brasiillane Daniel Maciel TTÜ-le 17 punkti (28%). Kahepeale kokku jäeti realiseerimata suisa 55 tõstet.

*Pärnakad otsisid servil kõige enam TTÜ liberot Madis Pärtelit, kes sooritas meeskonna 79 vastuvõtust 39. Vastuvõtuprotsent oli tal sellegipoolest meeskonna kõrgeim - 79.

*Pärnule ja Avo Keelele oli antud võit küll Schenker liigas hooaja kolmas, ent alles esimene tugevama vastase üle. Varem oldi üle mängitud Järvamaa ja Võru numbritega 3:0 (lisaks 1:3 kaotus Selverile).

*TTÜ on mänginud tänavu kuus kohtumist, millest 3 on olnud kolme ning 3 viiegeimilised. Seisuga 3:1 või 1:3 pole veel ükski meeskonna mäng lõppenud.