Kõik need kolm meest hakkavad järgmisel hooajal mängima Eesti koondise rumeenlasest juhendaja Gheorghe Cretu käe all Lubini Cuprumi klubis. „Tulemused teevad mind veidi kurvaks. Tulime siia ikkagi võitma. Täna mängisime veidi paremini,“ rääkis Romac, kes eile tegi kaasa terve mängu, kuid täna sai vaid korraks platsile. Mis mulje jätsid tulevased klubikaaslased? „Ausalt öeldes avaldasid nad kõvasti muljet, eriti Robert Täht. Tal on väga suur potentsiaal. Kindlasti on see tema jaoks suur samm edasi. Ja Keith… kas ütlesin nime õigesti? Keith on väga kogenud mängija, kes on Lubini Cuprumile algaval hooajal kindlasti väga oluline.“

Poola koondise peatreeneri Andrzej Kowali sõnul on Cuprumiga liitumine eestlaste jaoks oluline samm. „Poola liiga on väga tugev, see on hea samm edasi. Usun, et algava hooaja järel on nad palju paremal tasemel. Lubini meeskond on üldiselt väga huvitav,“ kiitis Poola meisterklubi Rzeszowi Asseco Resovia juhendaja mullu debüüthooajal üllatuslikult 14 võistkonna hulgas 7. koha teeninud Cuprumit. Muide, omavaheline saldo jäi Kowalil ja Cretul Poola liigas üks-üks.

Eesti – Poola kohtumises lõi kaasa kolmaski Cuprumi nurgaründaja, Poola särgis pallis Wojciech Wlodarczyk. Keda kolmest mehes algaval hooajal põhikoosseisus näed? „Kõik kolm mängisid hästi. Ma ei saa seda ju praegu öelda,“ jättis Cretu otsad lahtiseks.