Pärnu parim oli Hindrek Pulk 25 punktiga, Taavet Leppik lisas 21 silma. Selveri resultatiivseim oli Lincoln Williams 23 punktiga, Karli Allik tõi 20 silma.

Selver spurtis kohtumise alguses 5:1 ja 7:2 ette, ent keskosaks olid võistkonnad juba võrdsel joonel, kirjutab volley.ee. Geimi lõpus oli kindlam koduvõistkond ja nii noppiski suvepealinna klubi minimaalse vahega võidu.

Pärast kaht kaotatud geimi oli Pärnu seis niigi vastu seina, ent veel hullemaks tegi olukorra Selveri uus kiire algedu. Kahe järjestikuse blokipunkti järel oli valitseva Eesti meistri edu juba 10:5. Karli Alliku kaks napilt auti lennanud palli aitasid Pärnu aga mängu tagasi ja jokkerina saatis juhendaja Avo Keel Aleksandrs Kudrjašovsi asemel väljakule Sander Rätsepa. Selveri kindlustunne hakkas murenema ja pärast Markkus Keele serviässa juhtis Pärnu juba 18:16. Tallinna võistkonna diagonaalründaja Lincoln Williams rammis kahel korral blokki ja kodupublik sai möirata juba 21:18 eduseisu üle.

Viiendas geimis kordus kõik taas. Terve otsustava vaatuse kõrgetasemelist võrkpalli pakkunud võistkondade heitluses oli algedu taas Selveril. Alliku ja Williamsi serviässad viisid nad ette 4:2. Pärast austraallase edukat rünnakut juhiti juba 8:4, ent seisul 11:11 oldi tasa. Selver sai järgmised kaks punkti, ent seejärel mindi punkt-punktis. Matšpallid vaheldusid ja skoorinumbrid aina paisusid. Kõik sai otsa seisul 21:19. Eelnevalt oli eduka rünnaku pakkunud Pärnu nurgaründaja Taavet Leppik ja kohtumise lõpetas Rauno Tamme auti lennanud rünnak.

Pärnu võistkonna diagonaalründaja Hindrek Pulk eksis küll seitsmel rünnakul ja neljal korral võttis Selveri võistkond ta blokiga kinni, ent lõpuks kogus pallur ikkagi veerandsada punkti, millest üheksa tulid viiendas geimis.

Kolme võiduni mängitava poolfinaalseeria kolmas mäng peetakse pühapäeval Tallinnas.