Avageimis asus Pärnu kiirelt 4:0 ja 8:2 juhtima, mille peale Selveri peatreener Rainer Vassiljev kiirelt aja maha võttis. Ka pärast mõttepausi jätkus mäng Pärnu dikteerimisel – pallingul säras mitme ässaga Andrus Raadik. Esimene geim kindlalt Pärnule 25:18.

Teine geim kulges juba täsavägisemalt, kuniks viigiseisul 8:8 teenis Pärnu kolm punkti järjest ning siirdus kindlalt juhtima. Selver ei saanud kuidagi oma mängujoonist käima – servil eksiti koguni seitsmel korral. Ka teine geim Pärnule 25:18.

Kolmas geim kulges sarnaselt teisele - Pärnu hoidis mitmepunktilist edu seisudel 8:6 ning 16:10. Selver tuli küll järgi 17:20 ning 19:21, kuid viimane sõna jäi siiski Pärnule - kindla lõpuga alistatati Selver 25:20 ning kogu mäng neile numbritega 3:0.

Pärnu resultatiivseim oli Raadik 15 punktiga, teda toetasid Pulk 13 ning Kõresaar 8 punktiga. Selveri poolel paistis silma Lincoln Williams, kes tõi 22 punkti. Rünnakuprotsent oli Pärnul 49.4, Selveri 35 vastu. 

“Tänase mängu edu võti oli meeskonnamäng, kõik mängisid väga hästi ning surusime vastase mängu maha. Töö kiire ja korralik!“ sõnas Pärnu kapten pärast mängu. Kui võrrelda tänast kohtumist eelmisega, mis toimus Schenkeri liiga poolfinaalis, tõi Raadik välja, et eelnevas mängus oli nende serv kehva ning Selver tegi neile esimese tempoga palju pahandust. “Järgmises mängus tuleks veel vastuvõttu natukene parandada, muus osas võib rahule jääda - meeskond mängis täna ühtse rusikana.”