"Jah, neljapäeva õhtul kell 23.54 tuli meile pojake," kinnitas 37aastane Sirelpuu rõõmusõnumit ja tunnistas, et selle sündmuse kõrval nädalavahetusel saadud võidud Schenkeri liigas kahvatuvad. "Kindlasti on see ikka võimas emotsioon!"

Tema ja ta abikaasa Laura esiklaps sai nimeks Jako. "Olen vaimuvaene mees, vaatasin, et mu dressipükstel oli selline kiri..." viskas Sirelpuu nimepanekust rääkides nalja. Kuid selgitas kohe, et nime pani tegelikult pojale ema.

Sirelpuu liitus seega nüüd TTÜ võrkpallimeeskonna nö isade klubiga, kuhu varem kuulusid mängijad Siim Ennemuist, Kristjan Jürima ja Madis Pärtel. Neil kõigil on üks laps. Kaks last on klubi mänedžeril ja abitreeneril Uku Rummil ja füsioterapeudil Risto Jamnesel.

Eesti Päevalehe ja Delfi sporditoimetus soovib Sirelpuudele õnne ja loodab, et treenerist võtavad eeskuju ka kõik ülejäänud TTÜ ja üldse kogu Schenkeri liiga mängijad ning Eestimaa on varsti kaetud pisikeste tulevaste võrkpallurite või siis lihtsalt niisama toredate inimestega!