Kui tavaliselt mängib TTÜ kahe libero ehk Madis Pärteli ja Alari Saarega, siis täna jäi viimane kohtumisest eemale, kuna oli võistlustules käesoleval nädalavahetusel toimunud A-klassi meistrivõistlustel, kirjutab volley.ee. Madis Pärteli asemel mängis peaaegu terve kohtumise aga igapäevaselt nurgaründajana tegutsev Kristjan Jürima. Seega jäi väiksemaks ka TTÜ peatreeneri Janis Sirelpuu võimalik vangerdamisruum.

Jürima oli tartlaste jaoks ka põhisihtmärk. Pallurile serviti 32 korral ja tema vastuvõtuprotsent oli 34. Kogu TTÜ meeskonna oma oli 40, ent suurelt kaotatud avageimis oli näitaja 33 ning neljandas 29 protsenti. Tartu meeskonna vastuvõtuprotsent oli 62. Rünnakul olid tartlased paremad 54-47. Väga võimsalt tegutseti aga blokis, kus Tartu teenis 15 punkti, TTÜ viis.

Tõeliselt hiilgas Henri Treial, kelle arvele kogunes kaheksa blokipunkti. Lisaks temalt ka üheksa punkti rünnakul ja üks serviäss. Temporündaja efektiivsusnäitaja oli +14. Sarnaselt Treialiga kogus Tartu poolel 18 punkti ka Robert Täht. Taavi Nõmmistu lisas 12. TTÜ edukaim oli Daniel Maciel 16 punktiga, Kirill Krasnevski lisas 12 ja kaheksast tõstest seitse punktiks löönud Siim Ennemuist kümme punkti.

Seeria kolmas mäng toimub TTÜ spordihoones teisipäeval.

Teises poolfinaalpaaris juhib VK Pärnu Tallinna Selveri vastu samuti mängudega 2:0. Kolmas mäng on homme õhtul Audenteses.