Nädal aega tagasi Tartus toimunud avaetapil ehk Premium 7 Cup´il triumfeerinud Gerardo´s Toys rannavollepaar Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar on alustanud täiseduga ka Võrus. Esmalt alistati Marko Sõna ja Raul Liinev skooriga 21:11, 21:12 ja teises matšis oldi 21:14, 21:11 paremad Rein Tiisaarest ja Indrek Verrost. Veerandfinaalis läheb meie esipaar vastamisi Karl Jaani ja Rain Rauaga, kes jäid alagrupi esikoha määranud kohtumises 21:13, 17:21, 12:15 alla Mihkel Tanilale ja Kaspar Pomerantsile.

Nemad asuvad poolfinaali pääsemise nimel võitlema eelmise etapi finalistide ehk Maksim Petrovi ja Aleksei Povjakeliga.. Alagrupis teise koha saanud Petrov ja Povjakel said ainsa kaotuse Läti paarilt Atvars Vilde / Armands Āboliņš. Lõunanaabrite edunumbrid olid 21:8, 21:16.

Kolmas poolfinalist selgubki lätlaste siseduellis, kui Vilde ja Āboliņšiga võtavad mõõtu Ģirts Glāzers / Dāvis Nātriņš. Neljanas veerandfinaalis mängivad Tiisaar ja Verro Kaarel Kaisi ja Urmas Piigiga.

Ka naiste seas läbisid avaetapil triumfeerinud Heleene Hollas ja Liisa Soomets alagrupi puhaste paberitega. Avamängus alistati Merilyn Meho ja Doris Williams 21:17, 21:16 ning teises oldi 21:19, 18:21, 15:9 üle Mari-Liis Tasast ja Kerttu Läänest. Kaheksa parema seas minnakse vastamisi Kadri Leiteni ja Kristi Vingiga.

Avaetapil teise koha saanud Kristi Nõlvak ja Mari-Liis Graumann said sel korral esimeses faasis ühe kaotuse, kui 15:21, 14:21 jäädi alla Läti duole Agnese Caica ja Ilze Liepiņlauska. Kaheksa parema sekka siiski saadi, kus hakatakse heitlema Anu Tsireli ja Krista Kostelaineniga.

Läti paari vastasteks on meie rahvusnaiskonna liikmed Kristiine Miilen ja Liis Kullerkann ning neljas veerandfinalist selgub Meho / Williams ja Liina Kais / Kadi Mägi duellist.

Lisaks Danpower Cup´ile toimub pühapäeval Tamula järve rannas meesharrastajate turniir, kus saavad osaleda ka Danpower Cup´il teisele päevale mitte jõudnud paarid.