Koduväljakul tabelis viis kohta tagapool paiknevat Afyon Belediye Yüntasi võistkonda võõrustanud Maliye Milli Piyangol favoriidikoorma kandmisega raskusi ei tekkinud, kui geimides loovutati vaid 18, 17 ja 21 , kirjutab volley.ee. Ka põhiturniiri esimeses ringis oli samade meeskondade omavahelises vastasseisus 3:0 tulemusega peale jäänud Maliye Milli Piyango.

Tänavusel hooajal juba tavapäraselt suurepärase etteaste teinud Venno panustas võitu üleplatsimängijana 21 punkti, mis teeb ühe geimi keskmiseks koguni 7 punkti. Eestlane realiseeris 31-st tõstest 18 (58%) ning lisas ühe blokipunkti ja kaks pallinguässa. Rünnakul vaid kolmel ja pallingul kahel korral eksinud Venno lõpetas mängu seega 16 plusspunktiga, millest enamat ei suutnud keegi teine.

18 vooru järel hoiab Maliye Milli Piyango turniiritabelis neljandat kohta, eilne vastane Belediye Yüntasi on üheksas. Neli vooru enne põhiturniiri lõppu on Venno jätkuvalt Türgi kõrgliiga suurim punktitooja (395 punkti) ja parim servija (38 ässpallingut).