Pärnu võitis avageimi 26:24, kuid järgmistes sai vaid 19, 19 ja 21 punkti. STATISTIKA

Mis olid tänase kohtumise peamised märksõnad?

Taavet Leppiku puudumine. Pärnu poolelt ei teinud põlvevigastuse tõttu kaasa võistkonna liider Taavet Leppik. Tema asendajaks oli nooruke Märt Tammearu. Kui varem on 17-aastane tulevikulootus võimalused hästi ära kasutanud, siis täna oli ta servi vastuvõtul ja ka rünnakul hädas. Kokkuvõttes oli saldoks -7.

Curtis Stocktoni väga hea päev. Mängu parimaks oli sedapuhku Bigbanki diagonaalründaja Curtis Stockton, kes ründas väga pidurdamatult, tuues 25 punkti (+18; rünnak 60%). Kuidagi ei saadud kinni ka Meelis Kivisilda, kes tõi 13 punkti ja lõi 11 tõstest 9 maha. 13 punkti kogus ka Brooke Sedore.

Pärnul polnud selget liidrit. Kui avageimis tõi Kevin Saar kaheksa punkti ja vedas Pärnu võidule, siis teistes geimides ei olnud meest, kes asja enda peale võtaks ja ka rasked pallid hästi ära lahendaks. Saar tõi 15, Stocktonile selgelt alla jäänud Robert Juhnevic 13 ja Toms Švans 12 punkti.

Bigbank juhib kolme võiduni mängitavat seeriat 1:0, järgmine mäng peetakse neljapäeval Tartus. Teises paaris juhib Saaremaa 1:0 Tallinna Selveri vastu.