Avamäng Lindesbergis oli lõppenud samuti Örebro viiegeimilise matšivõiduga. Seega lõpetas Peidi koduklubi meistrisarja neljanda kohaga, kirjutab volley.ee.

Rahvusnaiskonna nurgaründaja oli hooaja viimases matšis mängu parim, tuues 23 punkti ja jäädes 19ga plussi. Rünnakul lõi ta 41 tõstest punktiks 19 ehk 46 protsenti. Lisaks kaks edukat sulustamist ja samaväärne hulk serviässasid. Just pallingul oligi Peit konkurentidele sel hooajal kättesaamatu. Põhiturniiri kõmmutas ta servijoone tagant 65 geimi peale 51 otsepunkti. Keskmiselt näitajalt (0,78 ässa geimi kohta) edestas ta järgnenud Aleksandra Vajdovat 0,13-ga.

Ka kohamängudes valmistas Peit vastaste vastuvõtuosakonnale ohtralt peavalu. Ta lõi 33 mängitud geimi peale 26 serviässa, mis teeb keskmiseks 0,79. Keskmiste arvestuses teisel kohal oleva Morgan Bergeni näitaja oli 0,58.

Hooaja lõpetas ka Hollandi meistrisarjas mängiv Kadi Kullerkann, kes kaotas Almelo Eurospediga kuue parema võistkonna vahegrupiturniiri viimases voorus 0:3 (23:25, 22:25, 24:26) Sliedrecht Sport naiskonnale. Kadi Kullerkann lõi 19 tõstest punktiks seitse ja lisas ühe eduka blokeeringu. Vahegrupiturniiril teenis Almelo klubi kümnest mängust kaks võitu, mis andis kuuenda koha. Parim oli üheksa võiduga Sliedrecht.