"Ma arvan, et otsustavaks saab seerias see, kumb tuleb võrkpalli ABC-ga paremini toime ehk kes suudab vastase rasked hetked paremini ära kasutada," leiab Keel. "Eks treeneridki tegutsevad ju ennustamisega: kuidas vastane võib täna mängida? Iseaasi on ka see, kui palju mängijad enne mängu tehtud joonisest kinni suudavad pidada - meil on tihti seda reflekside põhjal otsustamist rohkem kui plaanidest kinni hoidmist."

Eelmised üheksa aastat just Selverit juhendanud Keel ei usu, et pikem pink selles seerias kumbagi võistkonda soosiks. "Kui me vaatame pingi suunas, siis mõlemal on igale positsioonile hea vahetus olemas. Vaid temporündajate osakonnas on Selveril seis veidi hõredam," leiab 52-aastane Keel, kelle sõnul võib siiski ka rannavõrkpallur Rivo Vesik Selveris oma rolliga kenasti hakkama saada.

Keel tunnistab, et Pärnu nurgaründajat Taavet Leppikut me poolfinaalseerias kindlasti ei näe. "Taavetil on põlves kõhrega probleemid ja seetõttu peab ta millalgi minema operatsioonile. Aga ta ise tahab muidugi tänavu väga veel mängida, seega süstide abiga medalimängudes osalemine täiesti võimatu pole, kuigi ka see on pigem kahtlane."

Keele sõnul on Selveri nurgaründaja Federico Marretta puhul reielihasevigastusest rääkimine veidi ülepingutatud. "Öeldi küll, et reielihasega on probleem, aga kui ta eelmisel nädalal treeningmängus TTÜ vastu osales, siis järelikult pole seal häda midagi."

Pärnu tugevusest: "Kui meil õnnestub tugev hüppelt palling, siis see võib saada meie eeliseks. Arvan, et oleme tugeva servi puhul võimelised tegema neile rohkem pahandust kui nemad meile."

Selveri tugevusest: "Nende üldmäng on võib-olla meie omast veidi parem. Pean silmas mängijate individuaalset mitmekülgsust."

Mäng algab Audentese spordihoones kell 18.00 ning sellest teeb otseülekande Delfi TV.