D-grupp on väga võrdne ja iga võit on kulla hinnaga. Avavoorus oli Belchatow 3:1 parem Gdanskist, Maaseik vandus sama skooriga alla Berliini Recycling Volleysile.

Täna dikteerisid belglased kodusaalis veidi üllatuslikult sündmusi. Mainekas Poola klubi sai esimeses geimis 21 ja teises 22 punkti. Kolmandas suudeti seisul 22:24 kaitsta kaks matšpalli, jõuti ka geimpallini, kuid ometi kaotati geim 27:29.

Maaseiki resultatiivseim oli tavapäraselt diagonaalründaja Nolan Cox 21 punktiga. Resultatiivselt tegutses ka Tammemaa, kes tõi 9 silma (+8; rünnak 60%). Võrdselt kolm punkti kogus ta nii bloki kui ka serviga, kusjuures just Coxi ja Tammemaa servid aitasid eelkõige vastase vastuvõttu lõhkuda.

Timo Tammemaa.

Pupart keskendus eelkõige servi vastuvõtule, millega sai korralikult hakkama - kokku 26 servi, positiivseid vastuvõtte 50%. Punkte kogus ta 5 (rünnak 7st 5, ei ühtegi viga).

Teppan oli Belchatowi ridades tavapäraselt vahetusmees, kes tuli geimi lõppudes topeltvahetusest korraks eesliini. Tema kolmest löögiüritusest kandis vilja üks. Skra põhidiagonaal Mariusz Wlazly oli heas hoos (15 punkti; rünnak 68%), kuid kaotusest see ei päästnud. Skra ründas tegelikult hästi (54%), aga Maaseik oli lihtsalt veel parem (60%). STATISTIKA

Berliin ja Gdansk mängivad omavahel homme.
Standings provided by Sofascore LiveScore

Täht ja Arkas Spor kaotasid Moskvas

Üks selle matši võtmehetki oli esimeses geimis, kui Dünamol oli seisul 24 : 23 kasutada geimpall. Vene klubi hollandlasest ründaja Dick Kooy lõi palli auti, kuid külaliste blokk maandus võrku. Aga mis juhtus varem – kas pall oli maas või blokk võrgus? Peakohtunik arvas, et blokk oli võrgus ning kuigi Izmiri pallurid eesotsas Tähega protesteerisid pikalt, siis otsust ta ei muutnud.

Edasi oli võõrustajatel hoog sees, teises geimis oli viimane viigiseis 11 : 11, siis tegi Dünamo 11 : 6 spurdi ning lõpu peale midagi ei jätnud. Kolmas kuulus väga kindlalt Venemaa kõrgliigas üheksandat kohta hoidvale meeskonnale, vahepeal juhiti koguni 17 : 5, lõpuks jäi seis 25 : 15. Türgi meeskond jäi eelkõige hätta venelaste kõrge blokiga, aga ka serviga, kohati jättis soovida üldmäng – pall kukkus väga lihtsalt maha.

Raske oli hea bloki vastu ka Tähel, esimeses geimis jäi ta seitsmest rünnakust maha vaid üks. Kokku tõi ta 7 punkti (kasutegur +3) ja rünnakuprotsent kerkis lõpuks 38-ni. Dünamo võttis eestlase ette serviga, pallides tema suunas kõige rohkem. Kokku pidi Täht vastu võtma 26 servi, ta vastuvõtu protsent oli vaid 27 (Arkas Sporil tervikuna 39, Dünamol 52), serviässasid löödi talle 3. STATISTIKA

Robert Täht.
Kahe vooru järel on Arkas Spor nulli peal, Dünamol on kirjas üks võit. Homme kohtuvad omavahel E-gruppi võiduga alustanud Perugia ja Tours.
Standings provided by Sofascore LiveScore

CEV Cupi 1/8-finaalis lõi Oliver Venno tööandja Galatasaray võõral väljakul Dukla Libereci 3 : 2, Venno kogus üleväljamehena 22 punkti (kasutegur +15; rünnak 39%). Kordusmäng peetakse järgmisel nädalal Türgis.

Challenge Cupi 1/8-finaalis sai Kuopio Savo Volley kodus raske 3:2 võidu Kamniki Calcit Volley üle. Andrus Raadik tõi Soome klubile 17 punkti (+7; 41%). Samas sarjas Eesti klubid üle mänginud meeskonnad jäkasid võidukal. Monza ei andnud Belgradi Crvena Zvezdale üheski geimis üle 20 punkti, Poitiers sai kodus 3:1 jagu Rovaniemist.