"Hooaeg jätkub homme mänguga vōōrsil Cambrai vastu. Paraku mina jälgin mängu kodus interneti vahendusel, sest viimane ründeliigutus jäi 19. detsembrisse," teatas Rennesi meeskonda kuuluv Juhkami Facebooki vahendusel. "Vahepeal käisin Itaalias Forli linnas, kus külastasin maailmakuulsat ōlaspetsialisti, Giuseppe Procellinit. Pärast uuringute tegemist koostati mulle 2 kuu pikkune programm, mida järgideks peaks ōlaprobleem taanduma. Ründetegevusega vōin alustada ca 1-2 nädala jooksul."

Juhkamil on probleem sõrmede vereringega

"Palliplatsilt hoiab mind hetkel eemal hoopis teine probleem. Nimelt jäid detsembris sōrmed pidevalt külmaks ja arstile näidates selgus, et probleem on vereringega. Trombi küll pole, aga veresooned on kahjustatud ja taastumise aeg on suur küsimärk. Esialgu keelati vōrkpalli mängimine kuuks ajaks, mis täitub järgmine nädal. Seejärel uued uuringud ja saab selgeks, kas on toimunud progress. Hetkel ei tunne, et märgatavalt midagi muutunud oleks," tunnistas Juhkami.

Tema sõnul on Rennesis ōnneks spetsialist, kes on sarnaste probleemidega vōrkpallureid ennegi ravinud. "Näiteks on sarrnase probleemiga minevikus maadelnud Arago de Sete diagonaal Marien Moreau, Prantsusmaa koondise temporündaja Kevin le Roux ja Taani koondislane Kristian Knudsen."

"Loodame, et kôik probleemid alluvad ravile ja saan varsti taas platsile. Hetkel olen trennis libero, kes mängib kindaga, mis hoiab kätt soojas. Halvemal juhul pean kindaga pikemalt mängima, aga olen positiivne ja usun, et probleem taandub," lisas Juhkami.