"Tänase vōiduga tuli Eesti vōrkpall välja august, mis kaevati iseendale 2007-2014 aastatel ,kui ei osaletud Euroopa ega ka Maailmaliigas ja jäädi ülejäänud maailmast/Euroopast kaugele maha. Pōhjuseks oli neil tumedatel aastatel suur rahapuudus, mis Eesti vōrkpallurite arengul pidurit peal hoidis," kirjutab Juhkami Facebookis.

"Comeback maailma vōrkpallimaastikul on olnud vōimas. Sloveenia eeskujul, kes 2015 vōitis Euroopa Liiga ja 2016 Maailma Liiga 3. tugevusgrupi, sammus ka Eesti kahe aastaga eikusagilt maailma 24 tugevaima meeskonna sekka."

"Eesti on vōitnud viimastel aastatel ca 90% mängudest just seetōttu, et olime sattunud mudaliigasse, kuhu oma taseme poolest ei kuulunud. Favoriidikoorma all mängida ei ole kerge, aga Eesti sai sellega hakkama."

"Tulevikus on mängud juba tugevamate vastaste vastu ja vōiduprotsent loogilises mōttes langeb. Loodetavasti ei kostu siis nurinat, et Eesti tase oleks justkui langenud - ei ole. Eesti vōrkpall kasvab ja kasvab ning jälgides Sloveenia eeskuju, kes üritab tänavu vōita Maailmaliiga teist tugevusgruppi, suudame vōib-olla seda ühel päeval millalgi."