Tõrvas toimunud kahepäevase turniiri läbisid värsked Eesti meistrid puhaste paberitega, võites esmalt mõlemad alagrupimängud ning enne finaalmatši esmalt veerandfinaalis Heleene Hollase ja Liisa Soometsa ning seejärel nelja parema seas Kaia ja Kadi Mägi, kirjutab volley.ee.

Kõigi kõvemat vastupanu kohtasid Nõlvak ja Graumann veerandfinaalis, kus Hollas ja Soomets alistati pärast ülimalt tasavägist avageimi 23:25 kaotust 21:12 ja 15:12.

"Finaalid on alati pingelised, ent tulemuse järgi oli see tõesti kõige tasavägisem kohtumine, õnneks suutsime nad lõpuks üle kavaldada. Samas pidasime nendega ka Pärnus kolmegeimilise mängu," rääkis Graumann. "Kokkuvõttes oli väga tore turniir, aga muidugi väga rasketes oludes - päike paistis ja õues oli 30 kraadi sooja ehk tõeline rannailm," lisas ta.

Pronksiheitluse võitsid Kadi ja Kaia Mägi, kes olid tulises matšis Anu Tsirelist ja Kristi Vingist paremad 2:1 (21:19, 20:22, 15:13).

Frendit Cup'i nime kandva turniiri näol on ühtlasi tegemist Premium 7 Grand Prix rannavõrkpallisarja viimase etapiga. Otsustava osavõistluste võiduga tõusid Graumann ja Nõlvak ka selles arvestuse parimateks, möödudes nii Gerli Toomelast, Anu Tsirelist kui ka Kristi Vingist, kelle päralt oli viimase etapi eel kolmikjuhtimine.