Esimeses ja kolmandas geimis käristas Tartu otsustava vahe sisse esimesel kolmandikul, teises juhtis Järvamaa veel 10:7, ent viik jõudis tabloole seisul 12:12. Teiseks tehniliseks mõttepausiks olid külalised juba 16:14 ees ja sinna nad ka jäid.

„Tartu võistkond oli meist igatpidi parem. Nad lõid võimsat pallingut, millega jäime vastuvõtul hätta. Meil oli momente, kus oleksime võinud kaitsega üritada mängu pööret tuua, ent see meil ei õnnestunud,” lausus matši järel Järvamaa juhendaja Laimons Raudsepp, kirjutab volley.ee. „Tunnetan, et meeskond polnud veel nädalavahetuse haigusvimmast ja eneseülestusest taastunud, aga usun, et pühapäeval Rakvere vastu on mängupilt juba teine,” lisas ta.

Noppisid Järvamaa pallurid ju nädalavahetusel Lätis peetud mängudest 3:2 võidu ja 2:3 kaotustega punktilisa, ent võistkond pidi hakkama saama põhisidemängija Keiro Vantsi ja libero Johan Vahterita. Lisaks läks teise kohtumise ajal diagonaalründaja Linas Petraviciuse põlvevalu nii tugevaks, et temagi ei saanud mängu jätkata. Täna olid kõik mehed rivis, küll oli haigusvimm tabanud aga Tartu võistkonna põhipommitaja Bradley Robert Gunterit.

Diagonaalründaja positsioonil teda asendanud Markus Uuskari kogus võitjate edukaimana 13 punkti ja jäi 11-ga plussi. Keskblokeerija Meelis Kivisild assisteeris kümnega. Järvamaal jõudis ainsana kahekohalise punktisummani Virko Vantsi, kes tõi 11 punkti.

Tänane võit kergitas Tartu ka jooksvas punktiarvestuses ühisliiga liidriks. Kümne võiduga on võistkond Credit24 Meistriliigas kogunud 29 punkti. Juba pühapäeval paneb tartlaste võiduseeria proovile tabeli teine Pärnu Võrkpalliklubi.